Nuori 7-Eleven kassat törmäsi moottoripyörällään sedaniin ja kuoli Sri Rachassa

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sriracha -

21-vuotias 7-Eleven-nainen kassanhoitaja kuoli välittömästi sen jälkeen, kun hänen moottoripyöränsä suistui kaistaltaan ja törmäsi sedaniin.

Onnettomuus tapahtui Khai Muk Village 2:n edessä Sri Rachan Bowinin osa-alueella Chonburissa. Bowinin poliisi sai puhelun kello 03 aamulla tänään, 00. lokakuuta, ja kiiruhti paikalle pelastuspalvelujen kanssa.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Nuori nainen 7-Eleven-univormussa löydettiin tieltä sinisen Honda Wave -moottoripyöränsä vierestä. Myöhemmin poliisi tunnisti hänet rouva Kesaraporn Srikhem, 21. Uhri murtui jalat ja vakavia päävammoja. Kypärä löytyi, mutta oli epäselvää, käyttikö nainen sitä. Bowinin poliisi julisti hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Naispuolisen kassanhoitajan törmäsi sedanin kuljettaja, Ms. Anphat (poliisi salaa sukunimeä), odotti paniikissa valkoisen Honda Civic -sedanin vieressä, jossa oli rypistynyt puskuri.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Hän kertoi poliisille ajavansa Buengin kaupunginosaan, kun uhri poikkesi kaistaltaan ja törmäsi häneen. Anphat sanoi olevansa järkyttynyt kuultuaan uhrin kuolleen paikan päällä poliisiraportin mukaan.

Nuoren uhrin ruumis kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan odottamaan perhettään ja sukulaisiaan. Bowinin poliisi tutkisi CCTV-materiaalia ja kysyy sedanin kuljettajaa uudelleen saadakseen lisätietoja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.