PM2.5-hiukkaspölyn taso todennäköisesti nousee monilla alueilla, erityisesti Bangkokissa, Public Health raportoi

Kansallinen -

PM2.5-hiukkaspöly on palannut ja todennäköisesti lisääntyy vähitellen monilla alueilla eri puolilla maata, kansanterveysministeriö varoitti yleisöä keskiviikkona 19. lokakuuta.

Tohtori Opas Karnkawinpong, kansanterveysministeriön kansliapäällikkö, kertoi Associated Pressille, että monet alueet raportoivat PM2.5-pitoisuuden lisääntymisestä, erityisesti Bangkokissa, jonka todettiin ylittävän turvallisen keskiarvon, joka saattaa vaikuttaa terveyteen.

Bangkok Metropolitan Authorityn (BMA) raporttien mukaan PM2.5-pölyn taso on noussut 55 mikrogrammaan kuutiota kohti Bangkokin Nong Khaemin alueella eilisestä aamusta lähtien.

 

Dr. Opas varoitti myös haavoittuvia ryhmiä vähentämään ulkoilua ja käyttämään itsesuojavarusteita ulkona. Jos heillä on hengityselimiin liittyviä terveysoireita, heidän tulee hakeutua lääkärin hoitoon mahdollisimman pian.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.