Kaksi moottoripyöräilijää törmäsi Pattayalla ja yksi kuoli

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

42-vuotias thaimaalainen kuoli välittömästi törmättyään moottoripyörällään toiseen moottoripyöräilijään Pattayalla.

Kuolemaan johtava onnettomuus tapahtui varhain tänään, 20. lokakuuta, tiellä lähellä Mapprachanin tekojärveä Banglamungin Nongpruen osa-alueella Chonburissa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattayan poliisi löysi 42-vuotiaan thaimaalaisen uhrin, Mr. Ketthit Phrafangyanin, kuolleena tieltä. Hän vuoti paljon verta ja sai useita vakavia vammoja. Hänen mustasta Honda Wave 125i -moottoripyörästään löydettiin rypistynyt etuosa. Toinen moottoripyöräilijä, jonka henkilöllisyyttä poliisi ei paljastanut, löydettiin myös ei-hengenvaarallisiin vammoihin, mutta hän ei kyennyt puhumaan poliisille onnettomuuden syystä, koska hänet kuljetettiin hiilisairaalaan.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Polin mukaan ei ollut silminnäkijöitä. Everstiluutnantti Teetat Trunchan, apulaistutkintaupseeri Pattayan poliisiasemalta. Hän arveli, että kaksi moottoripyöräilijää saattoivat törmätä toisiinsa, mikä johti yhteen kuolemaan. Hän kuitenkin tutkii CCTV-materiaalia myöhemmin selvittääkseen tarkan onnettomuuden syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.