Pattayan pormestari katselee muuttavan liikennesuunnitelman Sukhumvit Roadilla Nakluassa

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches sanoi aikovansa muuttaa Nakluan Sukhumvit Roadin liikennesuunnitelmaa viemärijärjestelmän rakennusprojektin helpottamiseksi.

Pormestari keskusteli Banglamungin poliisin kanssa ja päätti sulkea kolme risteystä, mukaan lukien Sawangfa, Chiayapornwithi ja Sian Sue Chinese Shrine, helpottaakseen viemärijärjestelmän rakennusprojektia, joka on juuri alkanut ensimmäiseen vaiheeseensa. Liikenteen keventämiseksi Esson huoltoasemalle ja Maryvit-koulun Naklua-puistoon on asetettu kaksi U-käännöstä.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Tästä suunnitelmasta on kuitenkin edelleen paljon valituksia, ja Poramase sanoi tekevänsä parhaansa löytääkseen oikean ratkaisun. Yksi ajatus on hänen mukaansa risteyksien avaaminen uudelleen arkisin, mutta se vaatii vielä neuvoja Banglamungin liikennepoliisista ja mielipiteitä autoilijoilta.

Poramase lisäsi, että nykyinen suunnitelma toimi tehokkaasti kuluneen neljän päivän pitkän viikonlopun aikana, koska Nakluan alueella Sukhumvit Roadilla ei esiintynyt vakavia liikenneruuhkia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.