Pheu Thai -puolue antaa u-käännöksen lausunnon Bhumjaithai-puolueen hajottamisesta sen marihuanapolitiikan vuoksi. Jotkut kansanedustajat haluavat kannabiksen syyllistyvän sen sijaan laittomaksi huumeeksi

Bangkok -

Pheu Thain oppositiopuolue ei nyt jättäisi vetoomusta Bhumjaithai-puolueen hajottamisesta sen marihuanapolitiikan vuoksi, puoluejohtaja Cholnan Srikaew sanoi tiistaina 18. lokakuuta.

Puolueen johtaja julkaisi lausuntonsa sosiaalisessa mediassa tiistaina ja totesi, että sen jälkeen kun uutinen, jonka mukaan oppositiopuolueet hakeisivat vaalilautakuntaa harkitsemaan Bhumjaithai-puolueen hajottamista, ei toistaiseksi ole haettu minkään poliittisen puolueen hajottamista.

Puolue antoi tämän käänteisen lausunnon aiemmasta ilmoituksestaan ​​suunnitelmastaan ​​jättää tällainen vetoomus, koska se uskoi, että Bhumjaithai-puolue oli pettänyt yleisöä ottamalla käyttöön laillisen marihuanapolitiikan edellisissä vaaleissa saadakseen ääniä.

Cholnan lisäsi lisäksi, että hajottaminen oli arkaluonteinen asia ja oppositiopuolueiden oli tutkittava ja harkittava sitä huolellisesti ennen valitusten lähettämistä. Prosessi on meneillään, ja sitä johtaa puolueen lakitiimi, hän lisäsi.

Samaan aikaan Thaimaan sivistyneen puolueen johtaja Mongkolkit Suksintharanon kommentoi hajottamista koskevaa vetoomusta keskiviikkona 19. lokakuuta, että hän henkilökohtaisesti ei suostunut esittämään tällaista vetoomusta, koska marihuana on puolueen politiikka, joka voidaan tehdä ja puolueen jäsenet eivät olleet syyllisiä. .

Sen sijaan hän ehdotti, että olisi laadittava vetoomus, jossa haetaan muutosta marihuanan uudelleenluetteloon huumausaineeksi, koska se oli Thaimaan sivistyneen puolueen kanta marihuanan käyttöä vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.