Palohälyttää turisteja Pattayassa, kun kaivinkone on sotkeutunut johtoihin

Pattaya -

Monet ihmiset ovat nähneet tulipalon, joka syttyi kaapelijohtoihin Pattayalla osoitteessa Soi Buakhao 15 noin kello 3 tänään, 19. lokakuuta.

Liekit syttyivät sen jälkeen, kun kaivinkone, joka työskenteli Soi Buakhao 15:n salaojitusprojektissa, joutui vahingossa sotkeutumaan sen yläpuolella oleviin johtoihin, silminnäkijä kertoi The Pattaya Newsille.

Turistit ja asukkaat pakenivat paikalta välittömästi, eikä Pattayan palomiehille toistaiseksi ole kerrottu loukkaantumisista. Kuitenkin viisi tulipalon lähelle pysäköityä autoa vaurioitui, mukaan lukien musta Toyota Yaris, valkoinen Honda HRV, pronssinen Toyota Yaris, musta Toyota Altis ja valkoinen Honda Civic.

Noin 200 metriä poltettuja viestintäjohtoja jätettiin tapahtumapaikalle odottamaan Pattayan asianomaisten viranomaisten tutkintaa.

Monilla yrityksillä ja kodilla ei myöskään ole valtaa lehdistön aikaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.