Viisi ampujaa vapaalla avattuaan tulen Pattayan uima-allashuvilassa ja hyökännyt vuokralaisten kimppuun

Pattaya -

Pattayan poliisi jahtaa viiden thaimaalaisen aikuisen ryhmää sen jälkeen, kun heidän väitetään tunkeutuneen uima-allashuvilaan, suihkutettuaan laukauksia ja hyökättyään vahingossa vuokralaisten kimppuun liikekiistassa.

Allashuvila sijaitsee Jomtien Second Roadilla Pattayalla. Yksi harmaassa T-paidassa pukeutunut mies koputti vuokralaisten huvilan oveen noin kello 7 aamulla tänään, 10. lokakuuta, ja kysyi vuokralaisilta, tunsivatko he hänen puhelimeensa näyttämän henkilön.

Kaikki vuokralaiset pudistivat päätään, ja mies lähti. Kuitenkin 15 minuutin kuluttua sama mies palasi valkoisessa Toyota Alphardissa viiden miehen kanssa, joiden kerrotaan olevan ampuma-aseilla. Sitten he alkoivat ruiskuttaa luoteja useisiin huvilalle pysäköityihin ajoneuvoihin, ennen kuin he hyökkäsivät huoneeseen väkisin kysyäkseen vuokralaisilta saman kysymyksen, mutta tällä kertaa aseella.

Nimeämätön uhri paljasti, että hän ja hänen ystävänsä eivät todellakaan tienneet ketä epäillyt etsivät, mutta epäillyt olivat säälimättömiä ja veivät yhden hänen ystävänsä vessaan ja hakoivat häntä, kunnes tämä vuodatti verta kaikkialle lattialle.

Epäillyt takavarikoivat uhreilta kolme henkilökorttia, kun he eivät saaneet tietoja, ja pakenivat. Epäillyt eivät kertoneet, miksi he etsivät puhelinkuvissa olevaa miestä.

Pol. Kenraalimajuri Kittanate Thanananthavisin, Chonburin poliisin ylipäällikkö, sanoi, että yksi epäilty on tunnistettu Jirarot "Rang" Wattanaksi. Hän oli CCTV-materiaalin mukaan viimeinen epäilty, joka nähtiin poistumassa huvilasta valkoisessa T-paidassa.

Rangia ja muita epäiltyjä syytetään ampuma-aseiden luvattomasta hallussapidosta, aseiden kantamisesta yleisille alueille, tunkeutumisesta, fyysiseen pahoinpitelyyn, yhteistoimintaan muiden pidättämiseksi ja muiden omaisuuden tuhoamisesta.

Mitä tulee uhreihin, heitä on saatettu erehtyä erehtymään osallisiksi eturistiriidan laittomasta liiketoiminnasta, Pol. Kenraalimajuri Kittanate totesi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.