Poliittinen aktivisti Srisuwan Janya hyökkäsi Bangkokissa tehtyään valituksen thaimaalaista stand-up-koomikkoa vastaan ​​tiistaiaamuna.

Bangkok -

Poliittinen aktivisti Srisuwan Janya joutui fyysisen hyökkäyksen kohteeksi Technology Crime Suppression Divisionin (TCSD) toimistossa tiistaina 18. lokakuuta, kun hän teki valituksen thaimaalaista stand-up-koomikkoa Udom “Note” Taephanichia vastaan ​​hänen väitetystä kritiikistä hallitukselle hänen keskusteluohjelmassaan. .

Tämä on seurausta Srisuwanin valituksista Udom Taephanichia vastaan, ja hän sanoi, että osa hänen keskusteluohjelmastaan ​​näytti tukevan laittomia kokoontumisia ja rohkaisevan ihmisiä liittymään mielenosoituksiin. Teko voisi hänen lausunnon mukaan vaikuttaa poliittiseen vakauteen ja laukaista maan rauhan ja järjestyksen häiriintymisen.

Kun Srisuwan antoi haastattelua lehdistölle, hyökkääjä, joka myöhemmin tunnistettiin Weerawit Rungrurngsiriphoniksi, 62, lähestyi häntä aggressiivisesti. Toimittajat tallensivat myös hetken, jolloin mies alkoi lyödä ja potkaista aktivistia TCSD:n toimiston edessä.

Poliisi saapui välittömästi erottamaan heidät. Weerawit kuultiin myös materiaalissa, että hän tahallaan iski Srisuwania, koska Srisuwan teki usein Weerawitin mielestä kohtuuttomia valituksia paikallisille ihmisille, poliitikoille ja kuuluisille ihmisille vain siksi, että he jakoivat vastakkaisia ​​poliittisia näkemyksiä.

Hyökkääjä pyysi myöhemmin anteeksi tekojaan ja oli valmis kohtaamaan oikeussyytteet myöhemmin. Tänä iltapäivänä Srisuwan ilmoitti nostavansa oikeudelliset syytteet hyökkääjää vastaan ​​niin pian kuin mahdollista. Srisuwan ei loukkaantunut vakavasti, vaikka hän valitti kivuista jälkeenpäin.

Kuva: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.