Brittimies kiusaa Pattayan poliisia väitetystä hitaasta edistymisestä sen jälkeen, kun ugandalainen nainen varasti noin 360,000 XNUMX bahtia tallelokerossa

KUVA: รักสยาม นิวส์

Pattaya -

57-vuotias brittituristi valitti lehdistölle tyytymättömyydestään Pattayan poliisin hitaaseen toimintaan sen jälkeen, kun ugandalainen nainen varasti hänen tallelokeronsa, jossa oli 8,500 360,000 puntaa (noin 2 2022 bahtia) XNUMX. lokakuuta XNUMX.

KUVA: รักสยาม นิวส์

Uhri Steven Paul S. ilmoitti valituksestaan ​​thaimaalaisille tiedotusvälineille ja sanoi, että 26-vuotias ugandalainen neiti Namatovu varasti hänen käteisensä ja tärkeät asiakirjat kassakaapissa (hänen sukunimensä salattiin odottamaan tapausta). tutkimus).

Brittiläinen uhri kertoi kutsuneensa rouva Namatovun hotellihuoneeseensa Soi Chaloem Phrakiat 21:een Central Pattaya Third Roadille vain viettämään aikaa ja katsomaan elokuvaa. Nukahtaessaan epäilty kuitenkin otti kassakaapin ja pakeni huoneestaan ​​03. lokakuuta kello 45. Uhri teki ilmoituksen Pattayan poliisille kello 2 heti sen jälkeen, kun hän huomasi, että hänen kassakaappinsa oli poissa.

Puolen kuukauden kuluttua Pattayan poliisi saattoi vain noutaa kassakaapin, joka ilmeisesti oli tyhjä, ja palauttaa sen herra Stevenille. Sen jälkeen hän ei ole saanut poliisilta enempää päivityksiä, mikä hänen mukaansa oli hänelle todella pettymys, koska hän oli tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa, hänen täytyi elää lainarahoilla ja hän ei voinut palata kotimaahansa, koska kaikki hänen tärkeät asiakirjansa varastettiin.

"En halua kaikkia rahojani takaisin. Haluan vain, että epäilty pidätetään, jotta hän ei voi varastaa keneltäkään muulta”, Steven kertoi paikalliselle medialle.

Pattayan poliisi ei ole saanut vastausta lehdistön aikaan, TPN huomauttaa. Lähetämme päivityksen heti, kun se tulee saataville.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.