Mountain B -pubipalon asianajaja ja perheet nostavat kanteen Sattahipin virkamiehiä vastaan

KUVA: Matichon Online

Sattahip -

Kuuluisa thaimaalainen asianajaja ja uhrien omaiset syyttävät tiettyjä Sattahipin virkamiehiä, joiden väitetään osallistuneen kymmeniä ihmisiä tappaneeseen Mountain B -pubipaloon.

Aktivistilakimies Ronnarong Kaewphet ja aliluutnantti Phuree Neeno, kuolleen uhrin isä, sekä Mountain B -pubin helvetin uhrien 31 perheenjäsentä jättivät vetoomuksen kenraalimajuri Jaroonkiat Pankaewille keskusrikospoliisin ilmoituskeskukseen Bangkokissa. tänään, lokakuun 18.

Asianajaja pyysi viranomaista nostamaan syytteen Sattahipin virkamiehiä vastaan ​​​​velvollisuuden laiminlyönnistä, koska heidän väitetään antaneen Mountain B:n omistajan pitää pubiaan ilman lupaa, mikä johti 25 kuollutta ja useita loukkaantuneita.

Vaikka tapaus saapui juuri syyttäjälle, tärkein tapahtumapaikka, palanut pubi, on jo purettu maan tasalle.

Ronnarong ja perheet sanoivat, että heillä oli niin paljon epäilyksiä Sattahipin virkamiehiä kohtaan, miksi pubi, jolla ei ollut lupaa tai paloturvallisuustoimenpiteitä, pystyi toimimaan vapaasti ilman tarkastusta.

Sillä välin kenraalimajuri Jaroonkiat hyväksyi vetoomuskirjeen, jossa hän sanoi välittävänsä sen esimiehilleen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.