Kultainen kaulakoru ja sormus arvoltaan 46,000 XNUMX bahtia ryöstettiin paikalliselta naiselta Pattayassa kirkkaan päivänvalossa

Pattaya -

Paikallinen nainen kertoi Pattayan poliisille, että mies ryösti hänet moottoripyörällä Soi Thepprasit 8:lla Pattayalla eilen 16. lokakuuta.

Uhri, rouva Kulab Tansanthiayu, 54, ilmoitti ahdingostaan ​​Polille. Pattayan poliisiaseman tutkija everstiluutnantti Pitak Noensaeng kertoi, että hän meni ostamaan ruokaa vuoden ikäisen pojanpoikansa kanssa osoitteessa Soi Thepprasit 8, ja tuntematon mies ryösti hänet noin kello 4.

Epäilty oli Kulabin mukaan noin 160–165 cm pitkä thaimaalainen mies, jolla oli yllään musta pitkähihainen paita, pitkät mustat housut ja punainen villahattu. Hän lähestyi naista takaapäin ja pyysi häneltä kultaista kaulakorua ja sormusta arvoltaan 46,000 50 bahtia sekä XNUMX bahtin seteliä.

Uhri kertoi yrittäneensä pyytää epäiltyä jättämään hänet rauhaan, mutta epäilty väitti uhanneen ampua hänet, jos tämä ei noudata käskyä, ennen kuin hän ajaa pois moottoripyörällä ilman rekisterikilpeä.

Pol. Everstiluutnantti Pitak tutki tapahtumapaikkaa ja CCTV-materiaalia jäljittääkseen epäillyn saadakseen hänet oikeuden eteen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.