Jomtienin lasten leikkipaikka suljettu odottamaan tulevaa korjausta pahoin vaurioituneelle alueelle

Jomtien-

Jomtien Night Marketia vastapäätä sijaitseva lasten leikkipaikka on suljettu Thaimaan lainvalvontaviranomaisten suurella ilmoituksella, jonka mukaan puisto odottaa tulevia korjauksia.

Säännöllisiä valituksia Angry Birds -teemaisen leikkikentän kunnosta on tullut Covid-pandemian seisokkien jälkeen, mutta puisto näyttää huonontuneen verrattuna parantuneeseen, etenkin maan kunto.

Vaikka portti oli kiinni, se ei estänyt joitain lapsia kiipeämästä aidoilla leikkimään laitteilla, kuten Pattaya News -toimittajat havaitsivat iltana 16. lokakuuta.

On epäselvää, milloin korjaukset tehdään ja kuinka kauan puisto on virallisesti suljettuna. On myös epäselvää, kuinka paljon korjaus maksaa ja kuka tarkalleen vastaa leikkikentän kunnossapidosta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/