Pattayan poliisi jatkaa intensiivistä partiointia laittoman toiminnan kitkemiseksi

Pattaya -

Yhdistetty ryhmä vapaaehtoisia, kaupungin virkamiehiä ja poliiseja lähetettiin Pattayan ympärille eilen, lokakuun 12. päivänä, yrittämään ylläpitää rauhaa ja kitkeä laitonta toimintaa kaupungissa nelipäiväisen pitkän viikonlopun aikana.

Pitkä viikonloppu ulottui päivästä lokakuun 13. päivästä (Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej Suuren kuoleman 6. vuosipäivä) sunnuntaihin 16. lokakuuta. Tukahduttaakseen rikoksia Pattayan poliisi oli lisännyt partioita ja satunnaisia ​​etsintöjä yöelämän paikoissa keskittyen laittomiin huumeisiin ja aseisiin. Tämä yritys johtui myös osittain traaginen verilöyly päiväkodissa Nong Bua Lamphussa, jossa kymmeniä lapsia ja aikuisia murhattiin armottomasti.

Eilen Bali Hain laiturilla kokoontumiseen osallistui noin 449 upseeria. He saivat ohjeistuksen esimiehiltä, ​​ennen kuin heidät lähetettiin ympäri kaupunkia järjestäytyneissä ryhmissä ehkäisemään mahdollista laitonta toimintaa.

Yksi useista kohteista eilen oli Pattaya Walking Street, joka oli tärkein hot spot. Chonburin kuvernööri Tawatchai Srithong ja Pattayan pormestari Poramase Ngampiches seurasivat joukkoja vierailemaan alueella ja tervehtimään tapahtumapaikan pitäjiä ja vartijoita, käskemällä heitä olemaan ystävällisiä asiakkaille ja välttämään kaikenlaisia ​​riitoja.

Pormestari korosti operaattoreille, että tänä pitkän viikonlopun aikana kävijöitä tulee olemaan paljon, joten hän halusi, että jokainen tapahtumapaikka palvelisi parasta mahdollista.

Operaatio sujui hyvin, mutta Pattayan poliisi lupasi jatkaa intensiivistä partiointia estääkseen rikokset alueella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.