Sedan törmäsi paikallaan olevan kuorma-auton takaosaan Chonburissa, kuljettaja kuoli

KUVA: ข่าวคนชล

Baan Buengin alue, Chonburi -

40-vuotias kuljettaja menehtyi välittömästi sen jälkeen, kun hänen sedannsa törmäsi paikallaan olevan kuorma-auton perään.

Kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui tiellä, joka johtaa Chonburin Nong Yain alapiiriin kello 4 aamulla eilen 11. lokakuuta. Törmäyksessä oli mukana Mitsubishi Pajero sedan, joka törmäsi tien varteen pysäköidyn kuorma-auton takaosaan ja tappoi thaimaalaisen kuljettajan, Mr. Chaiya Kongkhamin, 40, paikalla Baan Buengin pelastustyöntekijöiden mukaan.

KUVA: ข่าวคนชล

Uhrin ruumis oli juuttunut ajoneuvon hylkyyn ja sai pää- ja käsivammoja. Hänen ruumiinsa poistettiin vaivalloisesti autosta ja kuljetettiin pelastuslaitoksen toimesta läheiseen sairaalaan.

KUVA: ข่าวคนชล

Kuorma-auton kuljettaja, 67-vuotias Kasem Chumchat, joka ei loukkaantunut, kertoi paikalliselle medialle, että hän oli matkalla Chanthaburin maakuntaan toimittamaan tavaroita ja pysähtyi tienvarteen syömään myöhäisillan ateriaa. 30 minuutin kuluttua herra Kasem kuitenkin kuuli kovaa ääntä ja syöksyi kuorma-autonsa takaosaan nähdäkseen, että uhri oli törmännyt hänen kuorma-autoonsa ja menehtynyt.

Baan Buengin poliisi kutsui kuorma-auton kuljettajan kuulusteltavaksi poliisiasemalle. Oli epäselvää, oliko huonolla tievalaistuksella tai ajoneuvon valaistuksen puutteella osuutta onnettomuuteen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.