Thaimaan kansanterveysministeri kehottaa kansalaisia ​​olemaan sisällyttämättä marihuanaa hallituksen huumeongelmien hävittämissuunnitelmaan

KUVA: PPTV

Bangkok -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kehotti keskiviikkona 12. lokakuuta yleisöä olemaan sisällyttämättä marihuanan laillistamista osaksi hallituksen suunnitelmaa huumeongelmien hävittämiseksi Thaimaassa.

Ministeri kertoi toimittajille ennen kokoukseen osallistumistaan, jossa keskusteltiin kiireellisistä toimenpiteistä huumeongelman ratkaisemiseksi pääministerin ja kansanterveysviranomaisten kanssa, että asiaan liittyvät valtion virastot – mukaan lukien mielenterveysministeriö, lääketieteellisten palveluiden osasto ja prinsessaäiti. Institute on Drug Abuse Treatment (PMNIDAT) tekisi yhteistyötä etsiäkseen ratkaisuja ja ratkaistakseen huumeiden väärinkäyttöongelman paikallisissa yhteisöissä.

Kun toimittajat kysyivät, aiotaanko kannabis- ja hamppulakia tarkistaa Nong Bua Lamphun joukkoampumisen jälkeen, Anutin sanoi, että metamfetamiini on huume, mutta marihuana ei ole enää huume, joten se ei ollut sama asia. enää. Anutin piti lujasti, että hän ei tue yrityksiä dekriminalisoida kannabis huumeeksi, kuten jotkut hallituksen oppositioryhmät ehdottivat.

”Marihuana oli poistettu huumausaineluettelon kategoriasta 5 jo kesäkuussa. Lääkkeenä pidettiin vain uutetta, joka sisältää yli 0.2 prosenttia THC:tä. Älä sisällytä kasvia hallituksen huumepolitiikkaan."

Ennen kokousta toimittajat tiedustelivat ministeriltä myös, että hän ja muut kansanterveysministeriön johtajat eivät käyttäneet naamioita tänään oli taktiikka yleisön luottamuksen rakentamiseksi, Anutin vastasi, että D-päivän peruuttaminen maskimandaatti julkistettiin lokakuun 1. päivästä lähtien ja kansanterveyden jäsenet saivat jo viidennen annoksen rokotetta.

"Se on peruttu lokakuun 1. päivästä lähtien, eikö niin? Ja nyt ollaan avoimella alueella ja kaikki olivat jo rokotettuja. Kansanterveysviranomaiset saivat jo viidennen annoksen, eikä riskiä ole...mutta jos olemme sisällä, kuten kokoushuoneessa, kaikki tekivät jo ATK-testin ennen sisäänmenoa. Meidän on luotettava toisiimme. Jos joku ajattelee, että hänellä on epäilyttäviä oireita, hänen tulee käyttää maskia tai jotain sellaista, Anutin lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.