Väärä puhelu Pattaya Beachillä hukkuneelle naiselle hälyttää muita rannalla kävijöitä, uimari oli vain humalassa

Pattaya -

Päihtynyt thaimaalainen nainen säikähti myöhäisillan rantavieraita, kun hän meni eilen sukeltamaan mereen keskellä yötä.

Sawang Boriboonin pelastuspalvelu sai ilmoituksen mereen hukkuneesta naisesta Soi Pattaya 13/4:n edustalla Banglamungin Nongpruen osa-alueella ja kiiruhti paikalle.

Rannalle oli muodostunut joukko rannalla kävijöitä, jotka tuijottivat hämmentyneenä thaimaalaista naista, joka näytti ensin hukkuvan, mutta nyt ui, sukelsi ja jopa heilutti pelastustyöntekijöitä, jotka yrittivät pelastaa hänet takaisin rantaan.

Palattuaan yksin turvallisesti rannalle nainen löi minisydänposeerauksen hämmentyneille katsojille. Hänen nimensä paljasti hänen miehensä, joka saapui myöhemmin rouva Benjawanina, 48. The Pattaya News salasi parin oikeat nimet heidän yksityisyytensä suojelemiseksi.

Aviomies sanoi, että kun hänen vaimonsa oli voimakkaasti humalassa, hänellä oli aina halu uimaan. Itse asiassa hän melkein hukkui kerran yrittäessään uida humalassa, mutta se ei voinut estää häntä. Aviomies pyysi anteeksi muiden häiritsemistä ja toi vaimonsa takaisin heidän asuntoonsa lepäämään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.