Perinteinen puhvelikilpailu päättyi eilen lukuisten osallistujien kanssa Chonburissa

KUVA: Kiina Xinhua News

Chonburi -

Historiallinen, perinteinen puhvelikilpailu, jota oli isännöity Chonburissa 1.–9, päättyi virallisesti.

Kilpailu käytiin vanhan koulun pitkällä hiekkaradalla Chonburin kaupungintalon edessä. Vuotuinen tapahtuma houkutteli odotetusti satoja katsojia sekä kotimaassa että ulkomailla, jotka ahtautuivat katsomoille katsomaan, kuinka yhden kilpailijan asetetut puhvelit juoksivat ilmassa osuakseen maaliin.

KUVA: Kiina Xinhua News

Vaikka kilpailu oli hauska, energinen tapahtuma katsojille, monet kilpailijat ottavat tämän perinteen vakavasti, sillä siihen liittyy arvovaltaa ja palkintoja. Ennen kilpailua puhvelit, joita käytettiin aikoinaan maataloustarkoituksiin, koulutettiin ja asetettiin erityisruokavalioon ennen kilpailua, jotta ne olisivat ensiluokkaisia. Tästä syystä kuvissa näkyvät puhvelit näyttivät niin urheilullisilta ja ketteriltä.

KUVA: Kiina Xinhua News

Tapahtuman jälkeen ihmiset menivät ostoksille paikallisten ruokakojujen riveihin ja leikkivät pienessä väliaikaisessa teemapuistossa pitämään viimeistä hauskaa päivää ennen tapahtuman virallista päättymistä.

Buffalo-kilpailu järjestettiin Chonburissa 151. kertaa vuosikymmenien aikana, vaikka se ei koskaan menettänyt viehätysvoimaansa, sillä monet sanoivat tämän tapahtuman olevan todella suuri menestys. Kilpailu palaa jälleen ensi vuonna päivää ennen buddhalaisen paaston päivän päättymistä 10. lokakuuta. Pysy kanavalla!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.