Thaimaan maahanmuuttopoliisi peruutti CNN:n toimittajilta turistiviisumit heidän tunkeutumisensa vuoksi rikospaikalle torstain uutisraporttia varten

Kansallinen -

Thaimaan maahanmuuttopoliisi on peruuttanut turistiviisumit CNN:n uutistoimittajilta sunnuntaina 9. lokakuuta, kun he jäivät kiinni ilman lupaa Nong Bua Lamphun maakunnan lastenhoitokeskuksen joukkoampumisen rikospaikalle.

Kaksi CNN:n toimittajaa, nimittäin Anna Coren ja Daniel Hodge, vietiin Na Klangin poliisiasemalle Nong Bua Lamphuun lisäkuulusteluihin liittyen rikospaikalle tunkeutumiseen uutisraportteja varten torstaina 6. lokakuuta, apulaispoliisipäällikkö Surachate Hakparn sanoi.

Mukaan CNN Internationalin online-lausunto Lauantaina kolme kansanterveysviranomaista antoivat toimittajilleen mennä rikospaikalle. Siksi toimittajilta kysyttiin, ketkä olivat viranomaisia, ja heitä varoitettiin, että vain poliisiviranomaiset voivat myöntää luvan.

Apulaispäällikkö totesi myös, että toimittajat voivat joutua syytteeseen rikospaikalle tunkeutumisesta ja todisteisiin puuttumisesta, jos heidän todetaan tulleen paikalle ilman lupaa.

Lisäksi heidät voidaan karkottaa maasta ja laittaa mustalle listalle Thaimaan lain mukaan oikeuskäsittelyn päätyttyä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.