Rayongissa pidätettyjen tietojen mukaan viisi valekambodžalaista munkkia, jotka käyttävät huumeita

KUVA: Khaosod Online

Rayongin maakunta -

Viisi väärennettyä kambodžalaista munkkia, monien paenneiden joukossa, pidätettiin Rayongissa asukkaiden valituksen seurauksena, että he pyysivät rahaa ja käyttivät huumeita.

Noin kymmenen muuta epäiltyä juoksi ylös vuorelle ja pääsi karkuun heti nähtyään Rayongin viranomaiset ja poliisit, jotka käynnistivät heihin kohdistuvan tukahdutuksen Wat Khao Bo Thongissa Rayongin Klaengin alueella tänä aamuna 7. lokakuuta.

KUVA: Khaosod Online

Ennen operaatiota virkailijat sanoivat saaneensa useita valituksia asukkailta epäilyttävien munkkien ryhmästä, jonka kerrottiin syyllistyneen roistokäyttäytymiseen kieltäytymällä ottamasta vastaan ​​mitään muuta kuin käteistä lahjoittajilta.

Temppeli sijaitsi vuorella. Vain viisi epäiltyä saatiin kiinni. He kaikki eivät näyttäneet munkkitodistusttaan ja tunnustivat olevansa Kambodžan rajahuijareita. Rayongin poliisi ajoi heidät huumetesteihin ja havaitsi, että kaksi heistä oli huumeiden käytössä. Kaikki epäillyt käskettiin jättämään munkkikunnan temppelissä.

KUVA: Khaosod Online

Kaksi huumeepäiltyä myönsivät ottaneensa Yabbaa (metamfetamiinia), jonka he ostivat 40 bahtilla, poliisin raporttien mukaan. Kaikki heistä tulivat laittomasti valtakuntaan ja olivat oleskelleet temppelissä kymmenen vuotta. Epäillyt otettiin kiinni poliisiasemalle odottamaan jatkokäsittelyä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.