Englannin kansalainen, 57, pidätettiin keskiviikkona Suvarnabhumin lentokentällä epäiltynä arvopaperiyhtiön johtamisesta ilman laillista toimilupaa

Bangkok -

Englannin kansalainen Mark Kirkham otettiin kiinni Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä torstaina 6. lokakuuta pidätysmääräyksen jälkeen väitetystä arvopaperiyhtiön toiminnasta Britanniassa ilman lupaa.

57-vuotiaan ulkomaalaisen pidätys suoritettiin sen jälkeen, kun väitetyt uhrit olivat valittaneet arvopaperi- ja pörssiviranomaiselle väittäen, että PFS International Consultantsin ulkomainen toimitusjohtaja oli kuulemma kutsunut heidät ulkomaiseen rahastosijoitukseen ja luvannut tuottoa 7- 11 prosenttia.

Sopimuksen päätyttyä investointia ei kuitenkaan voitu lunastaa, mikä aiheutti yhteensä yli 40 miljoonan bahtin vahingot. Yhtiön kerrotaan lopettavan tämän jälkeen.

Tämän jälkeen viranomaiset aloittivat tutkinnan ja pyysivät Etelä-Bangkokin rikostuomioistuimelta pidätysmääräystä 22. joulukuuta 2021, ennen kuin talousrikosten torjuntaosaston poliisi suoritti pidätyksen keskiviikkona.

Epäilty ei ole lehdistöhetkellä kiistänyt syyllisyyttä kaikkiin syytteisiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.