Mies, jolla ei ole housuja, törmäsi autollaan sähköpylvääseen Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueang District, Chonburi -

Yksinäinen thaimaalainen kuljettaja ilman housuja sai vakavia vammoja törmättyään sähköpylvääseen Chonburissa.

Miestä, joka tunnetaan nimellä Praphot Sriwan, 30, auttoivat Mueangin poliisi ja Chonburin pelastuspalvelut, kun hän sai vakavia päävammoja auto-onnettomuudessa keskiviikkona 5. lokakuuta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Hänen Toyota Vios -sedaaninsa löydettiin ohitustieltä, joka saapui Bang Saeniin Ban Suanin osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa. Kuljettajan puolen tuulilasi oli murtunut, mikä viittaa siihen, että Mr. Praphot saattoi lyödä päänsä ja menettää tajuntansa. Lisäksi pelastustyöntekijöiden yllätykseksi uhri löydettiin mystisesti pohjattomalta, housut auton lattialta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Uhri kuljetettiin paikalliseen sairaalaan välittömään lääkärinhoitoon. Mueangin poliisin mukaan kukaan ei nähnyt onnettomuutta. Onnettomuuden syyn ja uhrin pohjaton selvittämiseksi suoritettaisiin tutkinta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.