Thaimaan hallitus ilmoittaa ylimääräisistä vapaapäivistä kolmessa maakunnassa 16.–18. marraskuuta APEC 2022 -konferenssille

Bangkok -

Hallituskomitea ilmoitti keskiviikkona 5. lokakuuta ylimääräisistä vapaapäivistä 16.–18. marraskuuta Bangkokissa Nonthaburissa ja Samut Prakanissa APEC 2022 -konferenssin aikana Queen Sirikit National Convention Centerissä Bangkokissa.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burachaisri paljasti Associated Pressille tänä iltapäivänä, että loma oli määrätty helpottamaan liikennettä ja ylläpitämään tehokasta turvallisuutta 20 jäsenmaan talouteen osallistuville APEC-konferenssiin, joka järjestetään 14. ja 19. marraskuuta.

Lomaa voidaan soveltaa valtionyrityksissä, rahoituslaitoksissa ja yksityisissä yrityksissä tai ei, riippuen yksittäisistä sektoreista ja Thaimaan keskuspankin ja työministeriön päätöksistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.