Pattayan poliisi jatkaa tiukkaa partiointia rantajuomisen, aseiden kantamisen ja prostituution kieltämiseksi

Pattaya -

Pattayan poliisi suoritti eilen 3. lokakuuta tiukkoja partioita estääkseen ihmisiä juomasta alkoholia Pattaya Beachillä, kantamasta aseita ja harjoittamasta väitettyä prostituutiota, mikä poliisin mukaan pitää ihmiset turvassa.

Pattayan poliisiaseman poliisipäällikkö Pol lähetti yhdistetyn ryhmän poliiseista, vapaaehtoisista ja maahanmuuttoviranomaisista Pattaya Beachille kello 9. Eversti Kunlachart Kunlachai, suojellakseen rauhaa ja pitääkseen rantavieraat sekä kotimaiset että ulkomaiset turvassa, seuraamalla monet viimeaikaiset haitalliset toimet kuluneen viikon aikana.

Pol. Eversti Kunlachart oli äskettäin palannut toimistoonsa ja palasi välittömästi töihin alennettuaan epäaktiiviseen virkaan.

Ryhmä hajaantui ympäri rantaa ja tarkasti satunnaisesti epäilyttäviä henkilöitä, jotka viipyivät puiden alla estääkseen väitetyn prostituution. Poliisit kohdistuivat myös teiniryhmiin, jotka saattoivat kantaa aseita, laittomia huumeita tai juoda alkoholia.

Tämän seurauksena tietty määrä henkilöitä vietiin poliisiasemalle kirjaamaan heidän henkilöllisyytensä, jotta heidät voitaisiin helposti jäljittää, Kunlachartin mukaan.

"Haluamme luoda luottamusta. Turistien tulee tuntea olonsa turvalliseksi aina kun he tulevat rannalle. Kehotan niitä, jotka valitettavasti kohtaavat laitonta toimintaa, ottamaan yhteyttä poliisiin välitöntä vastausta varten, poliisipäällikkö kertoi The Pattaya Newsille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.