Pattaya julkistaa lemmikkieläinten omistajia koskevat nykyiset säännöt

Pattaya -

Pattaya julkisti äskettäin lemmikkieläinten omistajille säännökset, joilla estetään tautien leviäminen kulkueläinten ja kotieläinten välillä lisääntyvän kulkueläinpopulaation vuoksi.

Säännöt ovat vuoden 2019 koirien ja kissojen kasvattamis- tai vapauttamisasetuksen mukaiset, jossa todetaan:

  • Koirien ja kissojen kasvattaminen ja vapauttaminen on kielletty kaikilla julkisilla alueilla ja North Pattaya Roadilla Sukhumvit Roadilta Dolphin-liikenneympyrään (Tämä ei tarkoita, ettet voi pitää koiraa tai kissaa tällä alueella, mutta tarkoittaa, että et voi vapauttaa niitä täällä tai pitää niitä julkisesti).
  • Eläinten omistajat saavat kasvattaa eläimiään vain omissa asunnoissaan, eivätkä anna niiden liikkua vapaasti kaduilla tai yleisillä alueilla.
  • Omistajat eivät saa kasvattaa enempää kuin kahta koiraa 72 neliömetrin sisällä.
  • Omistajat eivät saa kasvattaa enempää kuin kolmea kissaa 72 neliömetrin sisällä.
  • Jos omistajilla on edellä mainittuja määriä lemmikkejä, heidän tulee rekisteröidä ne 365 päivän kuluessa saadakseen lemmikin henkilökortin.
  • Jos lemmikkien omistaja vaihtuu, uuden omistajan on ilmoitettava Pattayan viranomaisille 30 päivän kuluessa.
  • Koirilla ja kissoilla tulee olla eläinlääkärin myöntämä raivotautirokotustodistus. Tämän laiminlyönnistä seuraa 10,000 XNUMX bahtin sakko.

Soita 0 3811 1826 tai Pattaya Contact Center 1337 saadaksesi lisätietoja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.