Thaimaalaisen naisen väitetään kilpailevan belgialaista kuljettajaa vastaan ​​Pattayan tiellä ja kaatuneen

Pattaya -

Thaimaalaisen naisen väitettiin ajaneen sedanilla belgialaista kuljettajaa vastaan ​​Pattayan tiellä ja törmännyt sähköpylvääseen väittäen, että hän sekaantui ulkomaalaisen kuljettajan pilkattua hänen autoaan.

Nainen, jonka Pattayan poliisi tunnisti rouvaksi Chanphen Thaweesri, 48, pelastettiin sen jälkeen, kun hänen pronssinen Mercedes Benz 220 -sedaani törmäsi sähköpylvääseen ja syttyi tuleen kello 3 aamulla tänään, 00. lokakuuta.

Ryhmä laupiaita samarialaisia ​​sammutti palon ennen poliisin saapumista. Chanphen ei loukkaantunut.

Poliisi löysi myös toisen osapuolen, joka oli belgialainen kuljettaja, Stephane Mathieu Cordemans, 35, onnettomuuspaikalta. Hänen pronssinen Honda Civic -sedani vaurioitui hieman ja hän oli turvassa. Hän kieltäytyi antamasta lausuntoa lehdistölle tai Pattayan poliisille.

Ms. Chanphenin väitteen mukaan Stephane koputti hänen ikkunaansa ja väitteli hänen kanssaan siitä, kuinka hän ajoi. Sitten hän kuulemma pilkkasi hänen Mercedes Benziä, koska se oli antiikki ja vertaansa vailla hänen Honda Civiciään vastaan. Chanphen sanoi, että hän menetti malttinsa tässä vaiheessa, mikä johti hänet haastamaan belgialaisen kuljettajan kilpailuun.

Laupiat samarialaiset kertoivat nähneensä molempien osapuolten kilpailevan suurella nopeudella ja yrittävän vaarallisesti ohittaa toisiaan ennen törmäystä. Samarialaisten mukaan myös kaksi muuta autoa vaurioitui.

Pattayan poliisi vei neiti Chanphenin poliisiasemalle alkoholitestiä varten. Oli epäselvää, mitä syytteitä nostetaan tai nostetaanko myös belgialainen kuljettaja syytteeseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.