Dugong löydettiin kuolleena Sattahipin rannalta

KUVA: 77kaoded

Sattahip -

Dugong löydettiin kuolleena Nang Ram Beachiltä Sattahipista.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojelukeskus löysi kuolleen dugongin. Viranomaisten mukaan dugong oli noin kymmenen vuotta vanha, 200 kiloa painava ja kaksi metriä pitkä.

KUVA: 77kaoded

Sen kaksi etureunaa olivat rappeutumassa, mutta sen kuolinsyy ei ollut vielä tiedossa, viranomaiset kertoivat paikalliselle medialle. "Tämä dugong oli samassa laumassa, joka on ruokkinut meriruohoa Sattahip Bayssä. Sukeltajat ja turistit näkivät heidät koko ajan”, viranomaiset totesivat.

KUVA: 77kaoded

Viranomaiset lisäsivät, että Thaimaan kuninkaallinen laivasto yritti varoittaa Sattahipin asukkaita dugongien väestötilanteesta säännöllisesti, mutta jotkut kalastusalukset rikkoivat silti lakia tunkeutumalla Sattahipin lahdelle kalastamaan, mikä asetti dugongien hengen vaakalaudalle.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.