Pattayan rannoilla roskat huuhtoutuvat maihin voimakkaiden tuulien ja viimeaikaisten myrskyjen vuoksi

Pattaya -

Pattaya Beachin keskusta oli täynnä pitkää roskaa, joka oli huuhtoutunut maihin eilen 29. syyskuuta kaupunkiin osuneiden voimakkaiden tuulien ja aaltojen vuoksi.

Tuuli ja aallot olivat Noru-myrskyn oksia, joka enimmäkseen ohitti Pattayasta suoraan ja osui sen sijaan pohjoiseen, mutta ajoi tasaisia ​​tuulenpuuskia, joistakin melko voimakkaita.

The Pattaya News -toimittajan mukaan roskat koostuivat muovipusseista, viinapulloista, vaahdosta ja kaikenlaisista muovimukeista. Voimakkaat tuulet pyyhkäisivät haisevat roskat rannalle ja peittivät noin 2 kilometriä rantaa, inhottaen rannankävijät.

Pattayan asukkaat Nakluassa ja Dongtanissa ilmoittivat myös korkeista roskista rannoilla, erityisesti lähellä Pratumnak Soi 5:tä.

Jotkut rannan osat pimenivät roskien takia. Vaikka pohjoiset myrskyt eivät vaikuttaneet suoraan Pattayaan, monet asukkaat ilmoittivat silti puuskaisista tuulista ja vähäisestä sateesta.

Pattayan kaupungin virkamiesten kerrotaan olevan tietoisia roskakori-ongelmista, jotka heidän mukaansa huuhtoutuivat merestä eikä paikallisten asukkaiden aiheuttamista, jotka jättivät roskia rannalle, ja työskentelevät poistamaan ne tänä viikonloppuna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.