Thaimaan kuninkaallinen lehti ilmoittaa abortin laillistamisesta 12-20 viikon raskaana oleville naisille

KUVA: Prachathai

Kansallinen -

Kuninkaallinen lehti ilmoitti kansanterveysministeriön ilmoituksen rikoslain BE 305 pykälän 2522 mukaisista terveystarkastus- ja konsultaatioohjeista vaihtoehtoista aborttia koskevista ohjeista, apulaishallituksen tiedottaja Traisulee Traisornkul paljasti tiistaina 27. syyskuuta.

Tiedonannossa korostetaan, että yli 12 viikkoa raskaana olevat mutta alle 20 viikkoa raskaana olevat naiset voivat hakea laillista aborttia ilman rikosta. Konsultoinnin on kuitenkin suoritettava lääkäreitä, jotka noudattavat kansanterveysministerin määräämiä sääntöjä ja menettelyjä.

Ilmoitus tulee voimaan 30 päivän kuluttua sen julkaisupäivästä tai noin lokakuun lopussa.

Apulaishallituksen tiedottaja totesi myös, että kuulemisprosessi suoritetaan oikeudenmukaisesti raskaana oleville naisille ilman kritiikkiä, arvostelua tai voimaa. Kaikki riippui yksilön valinnasta ja halukkuudesta tarjota vapaaehtoisia aborttipalveluita ja vähentää naisten motivaatiota tehdä laittomia ja epäterveellisiä abortteja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.