10 miljoonan bahtin panssaroitu kuorma-auto törmäsi Pattayalla, kaksi vartijaa ja kuljettaja kuoli

Pattaya -

Yli 10 miljoonan bahtia kuljettanut panssaroitu kuorma-auto törmäsi kadun puomiin ja tappoi kolme ajoneuvossa työskennellyt miestä Pattayalla viime yönä, 27. syyskuuta.

Mapprachan Highway poliisi Pol. Everstiluutnantti Nakhak Siriphan ja Pattaya Sawang Boriboon -pelastuspalvelut reagoivat kuolemaan johtaneeseen ajoneuvo-onnettomuuteen Pattayaan johtavalla moottoritiellä 7 eilen kello 5.

Suuren pronssisen panssaroidun Toyota Vigo -kuorma-auton hylky löydettiin moottoritien varresta kuivasta salaojitusojasta. Tiepoliisi kertoi The Pattaya Newsille, että kuorma-auto oli rekisteröity Bangkokissa ja Siam Administrative Management ja vartijayhtiö käyttivät sitä kuljettamaan noin 10 miljoonaa bahtia eri yrityksiltä.

Kuorma-auton takakassakaappi repeytyi täysin irti sekä matkustamo. Poliisi julisti kolme miestä kuolleeksi tapahtumapaikalla vakaviin vammoihinsa: vartijat Sarawut Huay-yai (33), Supachai Khunto (47) ja kuljettaja Nithi Phuphanasaeng (32).

Rahalla täytetty kassakaappi siirrettiin Mapprachan Highwayn poliisiasemalle turvallisuuden vuoksi. Pol. Everstiluutnantti Nakhak Siriphan kertoi The Pattaya Newsille, että hän ilmoittaisi yhtiölle myöhemmin kassakaapin hakemiseksi.

Kolme kuollutta uhria jäivät Bang Lamungin sairaalaan odottamaan perheitään ja sukulaisiaan lehdistön ajan, kun onnettomuuden syyn selvittäminen oli kesken.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.