Pakettiauto kolaroi Chonburissa, kuljettaja syyttää märkää tietä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Ban Buengin alue, Chonburi -

Raportin mukaan lava-auto liukastui märällä tiellä ja törmäsi sähköpylvääseen Chonburissa kaatosadessa maanantaina 27. syyskuuta.

Kuorma-autonkuljettaja Patpong Thongmee (31) sai Ban Buengin pelastuspalvelun apua eilen iltapäivällä Nong Chak – Phanat Nikhom -tiellä Ban Buengin alueella Chonburissa. Hänet löydettiin pronssisesta Mitsubishi-lava-autostaan ​​rypistyneellä puskurilla ja hän sai olkapäävamman.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pelastustyöntekijöiden oli pakko avata auton ovi, koska se oli jumissa ennen kuin he kuljettivat uhrin Ban Buengin sairaalaan. Onnettomuuspaikalta havaittiin myös pitkä jarrutusjälki.

Nattapon Poolkham, 27-vuotias pelastustyöntekijä, kertoi paikalliselle medialle, että kuljettaja sanoi, että kuorma-auto luisui märän tien takia. Vastaavia liikenneonnettomuuksia kosteilla teillä on ollut viime aikoina monilla osilla Chonburia jatkuvan sateen vuoksi, Nattapon lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.