Kolme naista moottoripyörällä ajaa sähköpylvääseen poistuttuaan pubista Pattayasta

Pattaya -

Kolme naista moottoripyörällä, jotka sanoivat olevansa matkalla kotiin yökerhosta Pattayassa, törmäsi sähköpylvääseen ja loukkaantui lievästi.

Sawang Boriboonin pelastuspalvelu vastasi liikenneonnettomuuteen Jomtien Second Roadilla Banglamungin Nongpruen osa-alueella kello 4 tänään, 30. syyskuuta.

Kolme naista löydettiin onnettomuuspaikalta sinisen Honda Scoopy I:n kanssa sähköpylvään vierestä. Yksi tuntematon nainen kaadettiin tajuttomaksi ja kiidätettiin Pattaya Memorial Hospital -sairaalaan, kun taas kaksi muuta, Ms Sunisa (28) ja Ms. Chananthorn (23), saivat vain naarmuja ja pieniä vammoja. Sawang Boriboon ei toimittanut heidän sukunimeään.

Kaksi naista kertoivat pelastajille, että he olivat juuri lähteneet yökerhosta Pattayassa ja ajoivat moottoripyörällä kotiinsa ennen kuin törmäsivät vahingossa sähköpylvääseen. Pelastuslaitokselta ei kerrottu, olivatko kolme naista päihtyneet tai aiottiinko tehdä testejä.

Aluksi naisten moottoripyörää pidettiin Pattayan poliisiasemalla todisteena. Pattayan poliisi ilmoitti kutsuvansa kaikki kolme naista kuulusteluihin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.