Rayongin maakuntaa iski eilen yön kaatosade

KUVA: Naewna

Rayongin maakunta -

Yön mittainen kaatosade viime yönä, syyskuun 26. päivänä, on jättänyt useat osat Rayongin maakunnasta veden alle.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan Mueangin piirin Thap Ma -alueen ohikulkutie 36 joutui noin 50 senttimetriin korkeiden tulvavesien alle jättäen vain yhden kaistan ajettavaksi ja aiheuttaen liikenneruuhkia koko yön tähän aamuun asti.

KUVA: Naewna

Monien Rayong-moottoritien virkailijoiden oli tultava ulos ajoissa ohjaamaan liikennettä ja tyhjentämään vettä pumppujen avulla. Jotkut viranomaiset joutuivat auttamaan kansalaisia ​​työntämään autojaan, koska moottorit hajosivat ajettaessa tulvivilla teillä.

KUVA: Naewna

Samaan aikaan monet alueet Rayongin kunnassa olivat tulvia, erityisesti Chantha Udom Road ja Rayong – Bann Khai tie, jossa vesi nousi 30 cm korkealle.

Yön sade vaikutti myös Rayong Star Fresh Marketiin, vaikkakaan ei niin ankarasti kuin muilla alueilla, sillä ihmiset saattoivat silti jatkaa jokapäiväistä elämäänsä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.