Turisti lyötiin 70-vuotiasta australialaista miestä kasvoihin yrittäessään pysäyttää tappelun Pattayalla

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Päihtynyt turisti lyötiin 70-vuotiasta australialaista miestä kasvoihin yrittäessään estää häntä tappelemasta moottoripyörätaksin kuljettajan kanssa.

Hyökkäys tapahtui viime yönä, 23. syyskuuta, risteyksessä Soi Buakhaolla Etelä-Pattayalla. Loukkaantunut iäkäs mies tunnistettiin vain herra Tonyksi (70), ja hän sai ei-henkeä uhkaavan vamman kasvoihinsa. Hänet annettiin pelastuslaitoksen toimesta ja vietiin sairaalaan.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Paikallinen media kysyi tapauksesta silminnäkijältä, rouva Suwan Jesseniltä (54). Hän sanoi, että herra Tony näki tuntemattoman ulkomaalaisen turistin riitelevän moottoripyörätaksin kuljettajan kanssa ja meni eskaloimaan tilannetta. Turisti kuitenkin löi herra Tonyn kasvoihin tämän väliintulon johdosta ja käveli pois. Turisti vaikutti myös voimakkaasti päihtyneeltä, rouva Suwan lisäsi.

Pattayan poliisi kertoi kuulevansa moottoripyörätaksinkuljettajaa saadakseen lisätietoja ja tarkistavansa alueella olevat valvontakamerat.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.