Pattayan kaupunginvaltuusto kehottaa kaupunginjohtajaa laajentamaan yöelämän paikkojen laillista toiminta-aluetta

Pattaya – Pattayan kaupunginvaltuusto kehotti pormestaria laajentamaan yöelämän paikkojen laillista toiminta-aluetta koskemaan vyöhykkeen ulkopuolella olevia, jotta voidaan selviytyä uusista mahdollisista laillisista aukioloajoista.

Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen Damrongkiat Pinitkan esitti ehdotuksen valtuuston 5. kokouksessa perjantaina 23. syyskuuta ja kehotti kaupunginjohtajaa tarkistamaan yöelämän paikkojen laillista toiminta-aluetta, joka on pysynyt muuttumattomana vuodesta 2002 tai 20 vuotta sitten. .

Damrongkiat mainitsi, että nykyisten vyöhykkeiden ulkopuolella oli monia paikkoja, jotka pyrkivät toimimaan täysin laillisesti, ja niiden ainoa este oli tämä vanhentunut sääntö. Hänen mukaansa sääntö salli operaattoreiden harjoittaa viihdeyrityksiä vain Pattaya Third Roadin oikealla puolella Bali Hain laiturille. Mutta todellisuudessa vasemmalle puolelle ilmestyi monia yrityksiä, kuten myös Jomtien ja Naklua, ja he kaikki halusivat saada asianmukaisen lisenssin.

"Kun nämä tapahtumapaikat ovat laillisilla toiminta-alueilla, ne hyötyvät myös laillisten aukioloaikojen pidentämisestä", Damrongkiat sanoi kokouksessa.

Matkailu- ja urheiluministeriö ilmoitti ehdottavansa laillisten aukioloaikojen pidentämistä kello neljään, mutta tämä ei ole vielä toteutunut.

Vastauksena Pattayan pormestari Poramase Ngampiches kehotti Pattayan viihde- ja matkailuyhdistystä lähettämään hänelle virallisen kirjallisen vetoomuksen, joka toimitetaan sisäministeriön harkittavaksi. Hän sanoi, että tämä ongelma on hauras, koska se saattaa vaikuttaa yöelämän paikkojen lähellä asuvien paikallisten asukkaiden toimeentuloon.

Useiden vuosien ajan baarit ja yöelämän paikat, jotka eivät sijaitse Keski-Pattayalla, ovat yrittäneet tulla virallisesti osaksi laillista viihdealuetta, ja useimmat toimivat tällä hetkellä harmailla alueilla. Tämä on johtanut yritysten omistajien mukaan korruptioon ja epäjohdonmukaisuuteen.

Damrongkiatin mukaan nykyiset vyöhykkeet ovat arkaaisia, sillä hotellit, lomakeskukset ja turistit ovat laajentuneet kauas Keski-Pattayan ja Jomtienin ja Nakluan ulkopuolelle ja niin sanotulla pimeällä puolella on ollut vilkas baari- ja viihdeelämä useiden vuosien ajan… vaikkakaan se ei ole teknisesti täysin laillista. viihdealueilla asumisen ehdot.

Samaan aikaan TPN huomauttaa, että jotkut Keski-Pattayan ulkopuolella sijaitsevien asuntojen ja kylien asukkaat eivät pidä laajennetuista viihdealueista melusaasteen ja väkijoukon vuoksi. Kun yöelämän paikat vähitellen hiipivät Keski-Pattayan etelään, itään ja pohjoiseen, meluvalitukset ja -kiistat ovat lisääntyneet erityisesti asuntojen ja yöelämän paikkojen välillä, kuten Pratumnakin kukkulan lähellä ja Na Jomtien Beachillä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.