Kranaatinkranaatti löydettiin haudattuna Chonburista

KUVA: ข่าวคนชล

Phanat Nikhomin alue, Chonburi -

Antiikkikranaatin kranaatti löydettiin maan alle haudattuna Chonburista tänään 23. syyskuuta, ja poliisi epäili sen kuuluneen keräilijälle.

Räjähteiden hävittämispoliisi meni Sra Seeriamin osa-alueelle Phanat Nikomin piirissä Chonburissa saatuaan raportin, että kranaatinkranaatti oli löydetty maan alle haudatun laatikon sisältä.

KUVA: ข่าวคนชล

Kranaatti löydettiin puisen laatikon sisällä. Laitteen löytänyt tuntematon traktorinkuljettaja kertoi törmänneensä pommiin lampia kaivaessaan, eikä onneksi ajanut sen yli.

Poliisin mukaan pommin olisi voinut heittää pois keräilijä, joka pelkäsi jäävänsä kiinni. Antiikkipommi poistettiin paikalta ja se poistetaan turvalliselta alueelta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.