Yksi virkamies kuoli, neljä loukkaantui räjähdyksessä Pattanissa, virkaatekevä pääministeri määrää kiireellisen tutkimuksen

Pattani -

Virkaatekevä pääministeri Prawit Wongsuwan esitti surunvalittelunsa tiistai-iltana 20. syyskuuta Mai Kaenin sairaalan edustalla Etelä-Patanin maakunnassa tapahtuneessa räjähdyksessä loukkaantuneiden ja kuolleiden poliisiviranomaisten omaisille.

Raportin mukaan viisi virkamiestä oli rutiininomaisessa yöpartiossa Mai Kaenin alueella, kun kapinalliset käynnistivät etäyhteyden tienvarteen asennetun improvisoidun räjähteen, joka loukkaantui.

Viisi virkamiestä vietiin kiireesti piirisairaalaan. Valitettavasti yksi heistä julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Kenraali Prawit määräsi poliisin ja siihen liittyvät virkamiehet välittömästi tutkimaan tapauksen ja jäljittämään kapinalliset, joiden uskottiin olevan Barisan Revolusi Nasionalista, oikeuskäsittelyä varten ja kehotti virkamiehiä pysymään varovaisina ja varovaisina työssään päivystyksensä turvallisuuden varmistamiseksi. virkamiehet ja yleisö.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.