Tuli polttaa vammaisen miehen ja kaksi ketjutettua koiraa kuoliaaksi Chonburissa

KUVA: ข่าวคนชล

Mueang District, Chonburi -

Puutalossa Chonburissa syttyi tulipalo varhain tänä aamuna 21. syyskuuta ja tappoi 52-vuotiaan vammaisen miehen ja kaksi ketjutettua koiraa.

Tulipalosta ilmoitettiin kello 2 yksikerroksisessa puutalossa Soi Pitsathanissa Bang Pla Soin osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa. Seitsemän paloautoa ja Chonburin pelastuslaitos kiiruhtivat paikalle välittömästi ilmoituksen saatuaan.

KUVA: ข่าวคนชล

Eilen illalla kovien tuulenpuuskien vuoksi palo oli levinnyt kahteen viereiseen taloon, ja se sammutettiin vaivalloisesti tunnin kuluttua. Palo oli kuitenkin polttanut kokonaan 52-vuotiaan vammaisen herra Suriya Iam-sawatin puutalon ja tappoi hänet sekä hänen kaksi ketjutettua koiraansa.

KUVA: ข่าวคนชล

Chonburin virkamies Sukhon Suwansaksin sanoi löytäneensä useita autoja pysäköitynä uhrin taloon johtavan tien varrelta, mikä esti palomiehistön. Hän varoitti myös muita asukkaita vanhoista johdoista, koska ne voivat aiheuttaa oikosulun.

Lehdistöaikaan mennessä poliisin tietojen mukaan ei ollut vielä selvää, johtuiko tulipalo oikosulusta. Uhri jää sairaalaan odottamaan sukulaisiaan uskonnollisiin rituaaleihin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.