Poliisiluutnantin kerrottiin törmänneen lava-autollaan viiteen moottoripyörään Buriramissa keskiviikko-iltana, jolloin yksi kuoli ja kolme ihmistä loukkaantui.

Buriram -

Poliisiluutnantin kerrottiin ajaneen lava-autoaan ja törmäävän viiteen moottoripyörään Nang Rongin alueella Buriramin maakunnassa noin kello 6. keskiviikkona 00. syyskuuta tappoi välittömästi yhden moottoripyöräilijän ja loukkaantui kolme ihmistä.

CCTV-materiaali thaimaalaisen ravintolan edessä Nang Rong-Chamni -tiellä tallensi hetken, jolloin virkamies, joka myöhemmin tunnistettiin luutnantiksi Suthin Kongnantaksi, joka oli myös Buriramin maakunnan poliisin apulaistarkastaja, törmäsi kuorma-autollaan moottoripyöriin odottamassa liikennevalo liikennesaarella. Paikalla U-käännöstä odottanut 25-vuotias moottoripyöräilijä kuoli välittömästi.

Törmäyksen jälkeen lava-auto menetti hallinnan ja törmäsi kolmeen muuhun moottoripyörään tien toisella puolella ja loukkaantui kolme ihmistä, joista yksi oli vakavasti.

Poliisiluutnantti määrättiin ottamaan verikokeet mahdollisen alkoholin tai huumeiden väärinkäytön varalta. Tulokset ovat kesken. Samaan aikaan Buriramin poliisikomentaja Ruthaphol Nawarat määräsi tiukasti Nang Rongin piirin poliisin suorittamaan oikeudenmukaisen ja puolueettoman tutkimuksen sen jälkeen, kun uhrien omaiset olivat ilmaisseet huolensa tutkimuksesta, joka koski pääasiassa poliisia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.