Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti ajattuaan punaista valoa ja törmättyään autoon risteyksessä Pattayalla

Banglamung, Chonburi -

Naismoottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään sedaniin Prarinyan risteyksessä Pohjois-Pattayalla Nong Pruen osa-alueella aamuyöllä sunnuntaina 18. syyskuuta.

Virkamiehet ja vapaaehtoiset Sawang Boriboon Thammasathan -säätiöstä saapuivat paikalle noin kello 2. sunnuntaina saatuaan hälytyksen moottoripyörän ja sedanin osallisena liikenneonnettomuudesta.

Siellä Khon Kaenin rekisterikilvellä varustettu moottoripyörä löydettiin keskeltä tietä. 38-vuotias kuljettaja, joka myöhemmin tunnistettiin vain Kanungnitiksi, löydettiin makaamasta lähistöltä suuren haavan vasemmassa jalassa ja useita koko kehossa. Pelastajat antoivat ensiapua ennen kuin veivät hänet Banglamungin sairaalaan.

Paikalle oli pysäköity myös Benz-sedan, jonka etupuskuri vaurioitui. Paikallisen silminnäkijän mukaan moottoripyöräilijä rikkoi Soi Thai Udonin punaisen liikennevalon, kun Mercedes-Benz oli tulossa laillisesti suoraan, aiheuttaen kolari ja loukkaantunut moottoripyöräilijä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.