Kolme hongkongilaista ja kiinalaista epäiltyä etsittiin prostituutioon tähtäävästä ihmiskaupasta, mikä johti kirgisialaisen naisen itsemurhaan Pattayassa perjantaina

Pattaya, Chonburi -

Pattayan poliisi etsii kolmea kiinalaista ja hongkongilaista epäiltyä kirgisialaisen naisen huijaaminen prostituoiduksi, jolloin uhri teki itsemurhan Fridalley.

Poliisin perässä Tutkinnassa epäillyt olivat kaksi kiinalaista naista ja hongkongilainen mies. Miesepäilty oli tiettävästi vastuussa uhrin noutamisesta Suvarnabhumin kansainväliseltä lentoasemalta heinäkuun 16. päivänä ennen kuin hän vei hänet töihin puhelinpalveluyritykseen Laosissa, mutta hän ei voinut tehdä niin tuntemattomista syistä.

Tämän vuoksi ryhmä kerrotaan pakottaneen hänet prostituutioon ottamalla kiristyskuvia ja uhkaamalla häntä, että jos hän ei pysty työskentelemään aikuisviihteen parissa, kuvat lähetettäisiin hänen perheelleen ja sukulaisilleen.
Heinäkuun 27. päivänä kiinalaiset epäillyt lähettivät kirgisialaisen naisen majoittumaan muiden kiinalaisten luo Thaimaahan ja Chonburin alueelle. Hän työskenteli siellä kaksi kuukautta ennen kuin onnistui lopulta pakenemaan syyskuun 11. päivänä ja pyytämään apua saksalaiselta ystävältään. Epätoivoisena tilanteesta hän kuitenkin päätti tehdä itsemurhan perjantaina 16. päivänä.

Pattayan viranomaiset aloittivat sitten laajan tutkimuksen, joka johti tärkeimpien epäiltyjen tunnistamiseen ja heidän sijaintinsa Banglamungissa. Pattayan alueen talosta löydettiin 45-vuotias kiinalainen, joka väitti olevansa talon omistaja ja yhden epäillyn aviomies. Hänet vietiin poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten. Hänen nimensä salattiin, koska hän ei ollut pääepäilty lehdistön aikaan.

Lauantaista lähtien pidätysmääräykset annettiin useille kiinalaisille ja hongkongilaisille epäillyille, nimittäin Nin Wai Siulle, 48, Hongkongista; Song Qianli, 32, Kiinasta; ja Rou li, 27, Kiinasta.

Ensimmäinen epäilty, Rou li, otettiin kiinni samana päivänä asunnosta Rama 9 -alueella Bangkokissa sekä useita kiistanalaisia ​​kiinteistöjä, mukaan lukien passi, käteinen, luottokortit ja seitsemän matkapuhelinta. Hänet vietiin Pattayan poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten, kun kahta jäljellä olevaa epäiltyä etsitään.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut tai tarvitset jonkun, jolle puhua, suosittelemme tänne Thaimaan samarialaisia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.