Thai Industrial Hamp Trade Association tuottaa ja markkinoi hamppua teollisuuden ja lääketieteen aloilla Thaimaassa

Bangkok -

Thaimaan teollisuushamppukauppaliitto (TiHTA) allekirjoitti perjantaina 16. syyskuuta yhdessä 12 valmistavan teollisuuden järjestön kanssa yhteistyöpöytäkirjan (MoU) edistääkseen hampun käyttöä teollisuuden ja lääketieteen aloilla Thaimaassa.

TiHTA:n presidentti Pornchai Padmindra paljasti, että viljelmät saivat lisää suosiota dekriminalisoinnin jälkeen. Teollisen hampun ohjaamiseksi luovaan ja kestävään talouteen ry aloitti sen vuoksi tutkimaan ja suunnittelemaan kasvien kehittämistä erilaisiin tuotantoihin, kuten ruokaan, rehuun, biokomposiittiin, kosmetiikkaan sekä terveystuotteisiin. liittyvät lääkkeisiin ja ravintolissiin.

"Tämä on Aasian ensimmäinen B2B eli Business to Business -hampputeollisuus, johon kuuluu 12 teollisuudenalaa, jotka yhdessä kehittävät viljelmien käyttöä, mukaan lukien auto- ja ilmailuala, ruoka ja juomat, ravintolisät, lääkkeet, kylpylät ja yrtit, kosmetiikka, muotivaatteet ja tekstiilit, terveysmatkailu, huonekalut, rehu jne.

Kestävän kehityksen odotetaan tuovan tehtaalle valtavaa taloudellista arvoa ja voi tuottaa yli 20 miljardia bahtia viiden vuoden sisällä, presidentin mukaan.

Lisäksi yhdistys järjestää vuosittain myös "Asia International Hamp Expo 2022" -tapahtuman Queen Sirikit National Convention Centerissä kehittääkseen kasvien hyödyllistä käyttöä sekä edistääkseen Thaimaata Aasian hampputeollisuuden keskuksena. Ensimmäinen näyttely järjestetään 30. marraskuuta ja 3. joulukuuta tänä vuonna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.