Kallis 100 XNUMX bahtin arvoinen pyörä varastettiin moottoripyöräliikkeestä Sri Rachasta

Sriracha -

Lähes 100,000 15 bahtin arvoinen kallis pyörä varastettiin Sri Rachassa sijaitsevasta moottoripyöräliikkeestä aamuyöllä tänään XNUMX. syyskuuta.

Sri Racha Auto Housen moottoripyöräliikkeen talonmies Wiwat Likittham (44) teki ilmoituksen Sri Rachan poliisiasemalle väittäen, että kaksi varasta murtautuivat hänen myymäläänsä ja varastivat häneltä pyörän varhain tänä aamuna.

Yksikerroksinen kauppa sijaitsi Sri Rachan Surasakin osa-alueella Chonburissa. Sri Rachan poliisi havaitsi, että kaupan etuovi oli rikki. Uhri kertoi, että hänen keskiyönsininen Honda PCX 150 cc -pyöränsä, jota hän säilytti kaupassaan, oli kadoksissa. Pyörän arvo oli lähes 100,000 XNUMX bahtia, uhri väitti.

Wiwat lisäsi, että hänen naapurinsa näki kahden pyörällä olevan miehen epäilyttävän kiertelevän hänen liikkeensä ympärillä hänen ollessaan poissa. Toinen heistä oli pörröinen ja toinen laiha ja pitkätukkainen, mutta hän muisti vain sen, uhri kertoi Sri Rachan poliisille.

44-vuotias uhri pyysi kuljettajia, jotka ovat saattaneet huomata kaksi epäiltyä ajamassa yhdeksännellä tiellä tänään kello 4-5 aamulla, että he soittaisivat hänelle ja antaisivat hänelle tietoja, jotta hän voisi antaa ne poliisille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.