Pattayan kaupunginjohtajalla on 158 miljoonaa bahtia varoja, NACC paljastaa

Pattaya -

Pattayan vastikään valitun pormestarin Poramase Ngampichesin omaisuus on 158 miljoonaa bahtia Thaimaan kansallisen korruptionvastaisen komission (NACC) mukaan.

NACC julkisti keskiviikkona 14. syyskuuta luettelon Poramase Ngampichesin varoista ja veloista, joka hyväksyttiin Pattayan pormestariksi 13. kesäkuuta 2022 yhdessä hänen puolisonsa rouva Chanida Ngampichesin ja hänen alaikäisen poikansa kanssa.

He ilmoittivat NACC:lle, että heillä on omaisuutta yhteensä 157.97 miljoonaa bahtia, josta 137 miljoonaa bahtia kuuluu Poramaselle, 17 miljoonaa bahtia hänen puolisolleen ja 2 miljoonaa bahtia hänen alaikäiselle pojalleen. Heillä on myös yhteensä 541,718 XNUMX bahtia velkaa.

NACC:n mukaan heidän varat koostuvat miljoona bahtia käteistä, 1 miljoonaa bahtia säästöistä, 26.93 miljoonaa bahtia investoinneista ja 44.48 miljoonan bahtin arvosta maa-alueita Banglamungin alueella, Sri Rachan alueella, Sattahipin alueella, Kaeng Krachanin alueella Phetchaburissa. maakunnassa ja Mae Rimin piirissä Chiang Main maakunnassa.

Lopuksi he omistavat 24.68 miljoonaa bahtia taloja ja rakennuksia, 4 miljoonaa bahtia ajoneuvoja, 12.72 miljoonaa bahtia toimilupia ja muuta omaisuutta, kuten kelloja, kultaharkkoja ja koruja.

NACC:n tiedote on vakiona vasta valituille poliitikoille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.