Yli viisi miljoonaa ulkomaalaista turistia saapui Thaimaahan yhdeksässä kuukaudessa, hallituksen entinen tiedottaja paljastaa

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaa on vastaanottanut yli viisi miljoonaa ulkomaalaista turistia viimeisten yhdeksän kuukauden aikana koko maan uudelleen avaamisen jälkeen, Thanakorn Wangboonkongchana paljasti keskiviikkona 14. syyskuuta.

Entinen hallituksen tiedottaja kertoi Associated Pressille, että 1. tammikuuta - 8. syyskuuta yhteensä 5,018,172 10 XNUMX ulkomaalaista oli matkustanut kuningaskuntaan. Myös Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) arvioi määrän nousevan XNUMX miljoonaan seuraavien kolmen kuukauden lento- ja hotellivarausten perusteella.

TAT:n mukaan viisi suurinta saapunutta olivat Malesiasta 751,397 480,825 matkustajan kanssa, joita seurasivat Intia (310,464 249,084 henkilöä), Lao PDR (2,772,883 749,567 henkilöä) ja Kambodža (XNUMX XNUMX henkilöä). Ennätys XNUMX XNUMX XNUMX ulkomaalaista oli saapunut maahan Suvarnabhumin kansainvälisen lentokentän kautta ja XNUMX XNUMX ulkomaalaista Phuketin kansainvälisen lentokentän kautta.

Edustajainhuoneen jäsen kiitti myös pääministeri Prayutin matkailupolitiikkaa, mukaan lukien Phuket Sandbox ja Samui Plus, jotka johtivat Thaimaan matkailun nopeaan elpymiseen yhdeksässä kuukaudessa, mikä teki Thaimaasta roolimallin matkailijoiden toivottamisessa turvallisella matkailulla.

”On tuskin kiistatonta, että tämän päivän menestys tulee kenraali Prayut Chan-O'-Chan visiosta, joka on rohkea ja päättäväinen maan asteittaisessa avaamisessa. Meillä on siis nykyään suuri määrä tuloja matkailusta Thaimaan talouden elvyttämiseksi ja mikä tärkeintä, tulojen tuottamiseksi paikallisille ihmisille”, Thanakorn lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.