Monet kulkukoirat ja kissat Sri Rachan temppelissä steriloituja ja rokotettuja

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sriracha -

Suuri määrä kulkukoiria ja kissoja, jotka asuivat temppelissä Sri Rachassa, steriloitiin ja rokotettiin erilaisten sairauksien estämiseksi.

Chonburin maakunnan karjankasvatustoimisto perusti rokotus- ja sterilointipaikan Wat Phan Sadet Nai -temppeliin Sri Rachassa, Chonburissa eilen 13. syyskuuta.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Tapahtuma on yksi yrityksistä hillitä kulkueläinpopulaatiota Sri Rachassa, joka on paikalla olevien eläinlääkärien mukaan yksi kulkueläimistä eniten saastuttaneista alueista.

Rokottaminen ja sterilointi ovat välttämättömiä sekä kulku- että lemmikkieläimille, koska ne voivat minimoida eläinten sairastumisen ja ihmisten hyökkäämisen riskin.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Noin 30 Wat Phan Sadet Nai -temppelin ympäristössä asuvaa kissaa ja koiraa rokotettiin ja steriloitiin eilen. Chonburin maakunnan karjankasvatusviranomaiset lupasivat jatkaa tätä tapahtumaa joka kuukausi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.