Thaimaan perustuslakituomioistuin ratkaisee Prayutin ministeriön virkarajoituskiistan 30. syyskuuta

KUVA: Thai Post

Bangkok -

Perustuslakituomioistuin asetti keskiviikkona, 14. syyskuuta, tuomion päivämääräksi kenraali Prayut Chan-O'Chan kahdeksan vuoden ministerikauden rajaksi 30. syyskuuta klo 3.

Saatuaan lisäasiakirjoja as vaati ensimmäisen harkinnan aikana, perustuslakituomioistuimen tuomarikomitea totesi tänä iltapäivänä, että kenraali Prayutin toimikausirajaa pidettiin oikeudellisena kysymyksenä ja kiistana ja että nyt on riittävästi todisteita tuomion antamiseksi.

Siksi tutkintaprosessi saatetaan päätökseen perustuslakituomioistuimen BE 2561 ja perustuslakituomioistuin järjestää perjantaina 30. syyskuuta klo 3 tapaamisen neuvotella, äänestää ja lukea tuomion molemmille osapuolille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.