Kaasusäiliöt valuvat tien yli Pattayalla, kun rekka kaatuu

Pattaya -

Kuorma-auto kaatui renkaan räjähdyksen jälkeen ja valui kaasutankkejaan tielle Pattayassa aiheuttaen paniikkia.

Hätkähdyttävä onnettomuus tapahtui kello 11 aamulla eilen 12. syyskuuta moottoritiellä numero 7, kun Isuzu NLR 130 -kuorma-auto, joka oli matkalla Pattayaan, kaatui ja kaatui useiden kaasusäiliöiden kuormansa ympäri tietä.

Pattayan Sawang Boriboon -pelastuspalvelut löysivät ajoneuvon kyljellään läheltä betonipuomia ja sen takarengas rikki.

Noin 35 heliumia ja hiilidioksidia sisältävää kaasusäiliötä hajosi tien poikki auton kaatuessa ja siirrettiin pois tieltä aiheuttaen paniikkia kuljettajiin. Raporttien mukaan yksi kaasusäiliö löydettiin vuotavan.

Kuorma-auton kuljettaja, herra Songkran Petchsuk (51), joka ei loukkaantunut, kertoi The Pattaya Newsille, että hän kuljetti kaasusäiliöitä asiakkaalleen Pattayalle, kun hänen renkaansa äkillisesti räjähti ja auto kaatui. Mies kertoi olleensa erittäin onnekas, koska kukaan ei loukkaantunut.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.