Chonburin virkamies antaa riisisäkkejä ihmisille, jotka kärsivät tulvista

Sri Racha, Chonburi -

Hyväntekevä Chonburin virkamies lahjoitti rekkakuorman riisipusseja Sri Rachan alueen asukkaille, jotka olivat kärsineet tulvista.

Mr. Ekasit Amchaon, Chonburin provinssin hallintojärjestön (PAO) jäsen, sai Chonburin PAO:n päällikkö Wittaya Khunpluemin tehtäväksi lahjoittaa riisisäkkejä Sri Rachan asukkaille tänä aamuna, syyskuun 13. päivänä.

Lahjoitus tuli Sri Rachaan keskellä yötä syyskuun 11. päivänä johtaneiden massiivisten tulvien jälkeen ja jätti monet alueen alueet veden alle päiviksi.

Riisipussit saaneet kansalaiset olivat Chalongin markkinoilta ja Soi Rong Pedistä Sri Rachan Surasakin osa-alueelta, koska heitä pidettiin tulvien eniten kärsineinä herra Ekasitin mukaan. Ystävällinen virkamies sanoi jatkavansa perustarpeiden antamista ihmisille myös muilla asianomaisilla alueilla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.