Thaimaan ministerivaliokunta hyväksyy työministeriön ehdottaman vähimmäispäiväpalkan korotuksen astumaan voimaan lokakuussa

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Valtioneuvosto hyväksyi tiistaina 13. syyskuuta vähimmäispäiväpalkan korotuksen 5.02 prosentilla valtakunnallisesti 1. lokakuuta voimaan tulleen.

Esityksen esitti ministerivaliokunta Työministeriö. Hyväksynnän jälkeen uusi korko olisi keskimäärin 337 bahtia, kun taas korkein kurssi olisi voimassa Chonburissa ja Phuketissa.

Alin hinta olisi 328 bahtia Yalassa, Pattanissa, Narathiwatissa, Nanissa ja Udon Thanissa, kun taas Bangkokissa ja sen läheisyydessä uusi korko olisi 353 bahtia.

KUVA: Matichon

Työministeri Suchart Chomklin kertoi Associated Pressille, että minimipalkkaa jouduttiin nostamaan ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen maan inflaation ja maailmanlaajuisen taloudellisen tilanteen vuoksi.

Ministeri sanoi: ”Haluan tiedottaa suurelle yleisölle, että nouseva palkka on osa mekanismiamme auttaa ihmisiä. Mitä tulee rahan korkojen tai energian hintojen nousuun, hallitus yritti ratkaista ongelman alentamalla elinkustannuksia auttaakseen ihmisiä mahdollisimman paljon.

”Ja syy siihen, miksi ministeriö päätti toteuttaa uuden korotuksen 1. lokakuuta, oli se, että välttämättömyystavaroiden hinnat olivat jo nousussa. Jos korotus toteutettaisiin ensi vuonna, hinnat nousisivat jälleen. Siksi palkkoja on nostettava mahdollisimman nopeasti, jotta ne ovat maan tuotteiden ja palveluiden hintojen mukaisia." Ministeri päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.