Pattaya Cricket Club ansaitsee ensimmäisen voittonsa Indoor Leaguessa SRF:ää vastaan ​​ja on taulukossa kolmas.

 Pattaya-RST Indoor League on täydessä vauhdissa ja ottelut Rugby School Thailandissa maanantaina 12.Syyskuu tuotti tiiviit maalit ja paljon kulkuja. Pattaya pelasi SRF:llä Rayongista ja koska molemmat joukkueet hävisivät viime viikolla, voitto oli välttämätön edetäksesi taulukossa ylöspäin. 

   Pattayalainen Jainish voitti heiton ja päätti keilata ensin. Kapteeni Dinesh ja Sunny aloittivat SRF:n Habbya vastaan. Dinesh oli taitava ohjaamaan nopeita syöttöjä hiven takana, mutta Sunny kaatui LBW:n ensimmäisellä pallollaan. Jainishilla oli myös menestystä, kun Trevor nappasi Dineshin kiinni keskipisteestä, ja Amit, joka ei halunnut jäädä paremmaksi, oli ottanut Sunnyn kiinni Jainishin puolivälissä leveästä pallosta.

Joten vain 11 3:lla ensimmäisestä 3 kierrosta ja hidas aloitus. Ricky (14) ja Praveen (18) nostivat iskumäärän nopealla juoksulla ja runsaalla 5:llä (2 juoksee ovesta ja 1 seinästä). Habby oli kunnossa, kun hän keilaili toisessa erässä Rickyn ja No Ballin jälkeen Praveenin. Eläin sai 15 juoksua ja pari juoksi 34, mutta hävisi 10. 37 5 ja vähän tekemistä. Shiv ja Narendra ottivat rypyn SRF:n kolmeen viimeiseen peliin. Amit heitti löysällä pallon Narendralle, joka löi sen Animalia kohti, joka sai upean saaliin suojassa toisella jongleerauksella. Habby otti finaalin ja onnistui muutamasta leveydestä huolimatta aiheuttamaan hämmennystä lyöjien välille ja Amitin hyvän heiton jälkeen Habby ajoi Shivin ulos. Hyvät pisteet 3 juoksuvat maaliin, mutta 86 pisteen menetys pienensi tuloksen 7:een 51:stä.   

   Colin Clark palasi joukkueeseen ja avasi lyönnin Jainishilla Rickyä vastaan, mutta Navrendra teki läpimurron toisessa erässä. Colin keilattiin pelissä linjan sisällä ja oli LBW 2 palloa myöhemmin. Hän sanoo, ettei hän ollut LBW, mutta Colin sanoo sen aina. Jainish osui Shiviin 2 6:lla saadakseen 22 hänen 3 ylilyönnistä ja tulos oli 23 2.  

Amit ja Habby ottivat rypytyksen seuraavaksi. Jälleen se oli Narendra, joka teki vahingon toisessa erässä, keilaten Habby ja Amit (17). Ricky jatkoi rangaistusta, kun hän heitti Habbyn aukon läpi, ja PCC änkytti 38:aan viidellä, mutta vain 5 vaadittiin viimeisestä 14 siirrosta. Trevor ja Animal kiittivät Dineshiä, joka keilaili erittäin siististi lyömällä Animalin alas (ei helppo saavutus) kolmeksi. Trevor onnistui saamaan juoksuja Praveenista ja PCC oli 3 juoksu edellä ja yksi jäljellä. Narendra tarvitsi wicketit, mutta valitettavasti 3 juoksua lisää ja PCC voitti 1:lla 2 vastaan ​​3. Voitto nosti heidät taulukon alareunasta 54 pisteellä. SRF:llä on 5 pistettä

   Toinen ottelu oli Alibaba v RST. Alibaba löi ensimmäisenä ja sai ansiokkaasti 77 4:stä, 22 leveässä ja 21 Rickyltä. RST säilytti käyntinsä varhain, eikä joukkueiden välillä ollut mitään, mutta viimeiset 3 vaihtoa maksoivat heille 4 käyntiä ja ottelun. 55 vastaan ​​5 ja voitto Alibaballe 22 juoksulla ja taulukon kärjessä 51 pisteellä. RST on tiiviissä kilpailussa PCC:n kanssa, joka on voittanut yhden, toisella sijalla 33 pisteellä.

   Muistakaa hyvät lukijat, kuulitte sen täällä ensin, epävirallisena, QT:llä ja hyvin hiljaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/